Soorten contactlenzen

Van dijk optiek biedt meerdere soorten contactlenzen. We maken onderscheid in zachte contactlenzen, harde contactlenzen, multifocaal lenzen en nachtlenzen.

Zachte contactlenzen

Van Dijk Optiek heeft zachte lenzen voor verschillende vervangingsduur (1 dag, 1 week, 1 maand of 1 half jaar). Afhankelijk van uw wensen en een deskundig oogonderzoek, bepalen we samen met u het vervangingssysteem dat bij u past.

Harde contactlenzen

Van Dijk optiek biedt ook vormvaste lenzen. Vormvaste (harde) lenzen zijn voor vrijwel iedereen geschikt en te verkrijgen in diverse modellen, bijvoorbeeld met hoge mate zuurstofdoorlatendheid geschikt voor mensen met droge ogen.

Multifocaal lenzen

Multifocale lenzen zijn lenzen voor alle afstanden, zowel dichtbij als veraf. Zodat u niet meer een extra leesbril nodig heeft.

Nachtlenzen

Nachtlenzen zijn zeer gemakkelijk in gebruik, in de nacht draagt u de lenzen waardoor de ogen corrigeren terwijl u slaapt, zo kunt u overdag goed zien. Helaas is niet ieder oog hiervoor geschikt. Weten of dit iets voor u is? Kom langs in een van onze winkels en vraag om advies.