Bril Compleet plan

Van Dijk Purmerend 12

Bril compleet plan

Met het Bril Compleet Plan heeft u elk jaar een nieuwe bril op de juiste sterkte. Al vanaf 10 euro per maand kunt u elk jaar een nieuwe bril inclusief glazen uitzoeken, zonder extra uitgaven en met een goede service.  

Een complete enkelvoudige bril heeft u voor 10 euro per maand of een complete multifocale bril al voor 20 euro per maand. De eenmalige startkosten voor het Bril Compleet Plan zijn 19 euro.  

Eventueel is de bril ook te verzekeren tegen beschadigingen en of verlies, voor een maandelijks bedrag van 3 euro voor een enkelvoudige bril en 9 euro voor een multifocale bril. Bij de verzekering wordt in de looptijd van 1 jaar maximaal 1 complete bril vergoed, ofwel maximaal 2 glazen en 1 compleet montuur.  

Na 1 jaar wordt u automatisch op de hoogte gebracht dat u een nieuwe bril mag uitzoeken zonder de startkosten te hoeven betalen. 

Van Dijk: dé lokale opticien!

Bij ons haalt u een compleet montuur met glazen voor een zachte prijs. Voor mannen, vrouwen en kinderen hebben wij een breed assortiment aan brillen en zonnebrillen. Van Dijk is een familiebedrijf en bied decennialang de beste oogzorg in Purmerend en Landsmeer. Onze oogmetingen en lenzencontroles worden gedaan door onze professionele collega’s, zij zijn gespecialiseerd in multifocale glazen en contactlenzen. Wij kunnen u vertellen over de laatste trends en helpen u met het vinden van de perfecte bril. Voor vragen over brillen, contactlenzen, enkelvoudige of multifocale brillenglazen en alles over oogzorg, helpen wij u graag met eerlijk advies. 

Kom langs en zie het verschil!